Het is nu do jan 17, 2019 7:52 am

Nieuws

 :: Forum :: Nieuws

 • Topics
 • 040612
  Gisteravond om middernacht was er een nieuwe Nintendo Direct te zien. Vond je het te laat en heb je het niet gezien? Kijk het hier.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 175
 • 010612
  De eerste E3-trailer is er.  In de trailer zie je de voertuigen veranderen in vliegtuigen en boten. Dit zou een nieuwe diepgang aan het spel moeten toevoegen.

  van arnedebouvere - Commentaren: 1 - Bekeken: 198
 • 250512


  Dit is de QR-code voor zwarte Yoshi in Mario Tennis: Open. Zwarte Yoshi is een all-around character dat met deze QR-code speelbaar wordt.

  Ga naar het Save File Menu en druk tegelijk omhoog (vierpuntdruktoets) en op Start. Vervolgens kun je de QR-code scannen en heb je zwarte Yoshi. Veel plezier!

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 172
 • 250512
  Sinds vandaag ligt Mario Tennis: Open officieel in de winkelrekken. Mensen die nog niet zeker weten of ze het spel kopen of niet, kunnen hun tanden zetten op deze filmpjes.  van arnedebouvere - Commentaren: 5 - Bekeken: 198
 • 250512
  Er zijn 16 nieuwe afbeeldingen vrijgegeven.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 172
 • 230512
  Nieuwe QR-codes enzo.
  van arnedebouvere - Commentaren: 2 - Bekeken: 167
 • 200512
  Er is een foto gelekt, met hoe de Wii U-controller er op de volgende E3 zal uitzien. Deze ziet er zo uit:

  http://www.n1ntendo.nl/publicfiles/files/Wii-U/WiiUcontroller.jpg (klik op de link, afbeelding is te groot om hier te posten)

  Wat opvalt is dat de Wii U-controller er anders uitziet dan de controller die vroeger getoond werd. De standaard analogestick vervangt de Circle Pad die op de eerder getoonde controller stond. Ook zijn er twee nieuwe knoppen (waarvoor ze...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 173
 • 190512
  Nintendo opent een speurtocht naar verschillende kleuren Yoshi's. In het spel Mario Tennis Open zijn er 16 personages, maar meerdere kleuren Yoshi's. Het spel ondersteunt QR-codes, en via deze QR-codes worden nieuwe Yoshi's toegevoegd. Deze Yoshi's worden via verschillende kanalen en andere manieren verspreid. Vandaag heeft Nintendo alvast de witte Yoshi cadeau gedaan.
  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 156
 • 170512
  Sinds donderdag kun je in de eShop een nieuwe demo downloaden: Rayman Origins.

  van arnedebouvere - Commentaren: 1 - Bekeken: 155
 • 170512
  Rayman Origins voor de 3DS had al in maart in de winkelrekken moeten liggen, maar om onbekende redenen was dit niet het geval. Het spel zou op 8 juni 2012 te vinden zijn in de winkel.

  Het spel is dus een kopie van zijn Wii-versie, maar dan met StreetPass-support, unieke hoofdbazen, 3D en het gebruik van het tweede scherm. Helaas is er in de 3DS-versie geen multiplayer-optie.  van arnedebouvere - Commentaren: 1 - Bekeken: 86
 • 170512
  In onderstaand filmpje vind je alle speelbare personages in Mario Tennis: Open. Op het einde van het filmpje zie je ook de geheime personages. In totaal zijn er 16 spelers.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 78
 • 170512
  Veel valt er niet te vertellen. Geniet van de trailer!


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 79
 • 150512
  De langverwachte patch voor Mario Kart 7 is in de eShop te downloaden. Via de patch worden glitches zoals in GBA Bowser Castle 1, Wuhu Island Loop en Wuhu Mountain Loop bijgewerkt.

  Nog één ding: zonder de patch kun je niet online.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 71
 • 120512
  Sonic & SEGA All-Stars Racing Transformed is het vervolg op zijn voorganger, Sonic & SEGA All-Stars Racing. Het spel is momenteel bevestigd voor 3DS, XBOX 360 en PS3, maar er werd al sterk gehint naar een Wii U-versie.

  Het spel zou eind dit jaar in de winkelrekken te vinden zijn.


  van arnedebouvere - Commentaren: 1 - Bekeken: 70
 • 120512
  Tal van filmpjes, en alle speelbare personages in het spel.

  "Personages":
  Mario, All-Around
  Luigi, All-Around
  Peach, Technique
  Daisy, Technique
  Yoshi, Speed
  Bowser, Power
  Donkey Kong, Power
  Diddy Kong, Speed
  Wario, Power
  Waluigi, Defense
  Bowser Jr, Tricky
  Boo, Tricky
  Baby Mario, Speed
  Baby Peach, Tricky
  Luma, Technique
  Dry Bowser, Defense


  Filmpjes:


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 94
 • 110512
  De eerste gameplay-trailer is verschenen. In deze trailer zie je Connor, het hoofdpersonage, zowel in als op Amerikaanse huisjes. De stad die we terugzien in de trailer heet Boston en kent enkele Western-kenmerken. Ook lijkt paardrijden mogelijk, iets wat voorheen nog niet mogelijk was, en heeft Connor een aantal nieuwe vechtmoves.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 67
 • 090512
  Assassin's Creed III wordt de eerste volwaardige Assassin's Creed-game op een platform van Nintendo. (de twee DS-games niet meegerekend, maar geef toe, die waren gewoon slecht)

  In Assassin's Creed III speel je als Conner, een nieuw hoofdpersonage. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Revolutie.

  ...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 69
 • 090512
  IGN heeft een speelsessie gefilmd en online geplaatst van het spel Mario Tennis Open. De filmpjes tonen zo'n 6 à 7 minuten gameplay samen.  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 83
 • 090512
   
  Er is een nieuwe trailer!
  De titel zegt het al. Meer valt er ook niet te zeggen. Geniet!


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 80
 • 090512
  Het Amerikaanse blad EDGE vroeg de mening van Miyamoto, wat betreft de PS Vita. Dit was hetgene wat hij hierop te zeggen had.

  Shigeru Miyamoto schreef:Het is overduidelijk een zeer hi-spec machine en je kunt er een heleboel dingen mee doen, maar ik zie geen combinatie van software en hardware die het een erg sterk product maakt.


  Maar Miyamoto verwijt Sony uiteraard niets.

  Shigeru Miyamoto schreef:"Toen wij de Nintendo 3DS-hardware lanceerden, hadden we geen Super Mario 3D Land, geen Mario...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 60
 • 090512
  Nintendo gaf onlangs zes nieuwe screenshots vrij van het spel Mario Tennis Open.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 71
 • 090512
  Ubisoft lijkt het erg druk te hebben, en dat zal vast liggen aan de Wii U. Ubisoft wilt namelijk de grootste third party-uitgever voor de Wii U worden. En zoals het er nu uitziet, gaat dat vast wel lukken.

  Om te beginnen hebben we Rabbids Rumble. Veel over dit spel is er niet bekend (zelfs niet dat dit effectief voor de Wii U is), buiten dat het spel komt en dat er "lichtelijke wrede humor" in voorkomt.  Naast dit spel zou er ook een game uitkomen die gebaseerd...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 70
 • 020512
  Nintendo heeft vandaag bekend gemaakt wanneer haar persconferentie plaatsvindt, waarin waarschijnlijk veel nieuwe Wii U en 3DS-games geshowd worden. De persconferentie vindt plaats op: dinsdag 5 juni 2012 om 18 uur tot 19 uur. (Nederlandse tijd)

  van UltimateNintendoFan - Commentaren: 0 - Bekeken: 71
 • 010512
  Nintendo heeft gisteren aangekondigd dat een Midnight Purple 3DS op 20 mei in Noord-Amerika gaat verschijnen, om dezelfde dag als de release van Mario Tennis Open in Noord-Amerika. Jammer genoeg is er nog niks bekend over een release in Europa.


  van UltimateNintendoFan - Commentaren: 3 - Bekeken: 92
 • 010512
  Sega heeft onlangs Sonic & Sega All-Stars Racing Transformed aangekondigd voor de 3DS.

  Dit nieuwe spel zal net zoals Mario Kart 7 je de mogelijkheid geven om je wagen te transformeren. Je zult kunnen varen met een boot en vliegen met een vliegmachine. De ontwikkelaar laat weten dat men al bezig was met dit idee voor Mario Kart 7 werd onthuld.

  Ook komen er banen die gebaseerd zijn op SEGA's Panzer Dragoon-serie en Super Monkey Ball, en nog veel meer (maar liefst 16 nieuwe tracks!). En uiteraard komen er nieuwe personages om mee te racen. Een aantal oude soundtracks worden...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 88
 • 300412
  Op 22 februari liet Nintendo weten dat de game ook naar Europa zou komen. Maar nu blijkt dat Satoru Iwata in de aandeelhoudersbijeenkomst het volgende gezegd zou hebben:

  Satoru Iwata schreef:De eerste verkoopaantallen van Fire Emblem: Awakening hebben een nieuw record gevestigd voor de serie sinds de Game Boy Advance en we hebben vele reacties gekregen van Club Nintendo-members die de game gekocht hebben na een lange pauze in de reeks. Ondanks dat we nog geen besluit hebben genomen over een plan om de game buiten Japan uit te brengen, hopen we de verkopen...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 72
 • 300412
  Veel is er niet te zeggen. Geniet gewoon van het filmpje!


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 83
 • 270412
  Sakurai had al eerder verteld dat hij pas zou beginnen met de nieuwste Super Smash Bros. titels voor de 3DS en Wii als Kid Icarus: Uprising af was. Sakurai is dus sinds kort van start gegaan met de ontwikkeling. Hij geeft alvast enkele details vrij.

  Sakurai schreef:Zoals je al aangaf, komen we tot een bepaald dood punt als we simpelweg de volume van de game vergroten. Ik ben van plan om de richting een beetje te veranderen terwijl we ermee bezig zijn. Het belangrijkste daarvan is de duo-ondersteuning voor zowel de Wii U als Nintendo 3DS. Ik ben echt pas...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 68
 • 240412
  Nintendo had al eerder laten weten dat ze plannen hadden om bepaalde games ook als download beschikbaar te stellen in de eShop. New Super Mario Bros. 2 is hoogstwaarschijnlijk een van de eerste titels die downloadbaar zal zijn in de eShop. Dit omdat Nintendo op haar Amerikaanse perssite de game in de eShop-categorie heeft geplaatst.  Het is nog steeds wachten op een officiële reactie van Nintendo.

  UPDATE:

  Deze info klopt niet. Nintendo heeft al...

  van arnedebouvere - Commentaren: 2 - Bekeken: 87
 • 270412
  Nintendo laat weten wat ze op de komende E3 zullen aankondigen, en wat niet. De prijs en releasedatum komen niet ter sprake, maar er zal over de software line-up van de Wii U worden gepraat.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 59
 • 270412
  Door een gelekte E3-trailer blijkt dat het spel Rayman Origins voor de Wii een direct vervolg krijgt op de Wii. Het spel heet Rayman Legends en zal op de Wii U verschijnen. Het spel kent compleet nieuwe levels, minigames, speelbare personages en heeft online mogelijkheden.

  In onderstaand filmpje komt men ook wat meer te weten over de Wii U. De Wii U-versie van het spel zal over exclusieve content beschikken. Via het touchscreen van de Wii U-controller zal men obstakels kunnen verplaatsen of overkomen. De Wii U beschikt ook over een NFC-mogelijkheid. De controller kan worden gebruikt...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 61
 • 240412
  In haar mei-nummer zal het Amerikaanse magazine Nintendo Power een belangrijke nieuwe titel uit de doeken doen. Het spel zou iets met "generaties" te maken hebben. Bepaalde termen zoals "comrade" en andere termen, hinten naar de aankondiging van een Russisch karakter. Volgens kenners zou de afbeelding een silhouette van de voormalige Sovjet-Unie zijn. Hoogstwaarschijnlijk mogen we dus 007 Legends, een nieuwe James Bond-game die al reeds verschenen is op de XBOX en PS3 verwachten.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 67
 • 240412
  Dit zijn een aantal beelden van de twee Pokémon-apps.

  Pokémon AR Searcher:
  PokéDex 3D Pro:  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 61
 • 240412
  Rollercoaster Tycoon 3D was gepland om in februari in de winkelrekken in de VS zou liggen, maar om onbekende redenen is dit verplaatst naar 22 mei. Over een Europese release is nog niks bekend.

  Veel was er tot nu toe niet over het spel bekend. Maar daar komt nu verandering in. Er is een "Coaster Story" waar je het spel speelt als een jonge man/vrouw, met de droom om je eigen Rollercoaster Tycoon te maken. Je pa zit in de industrie en wilt je graag helpen, maar heeft het zeer druk. Daarom roept hij de hulp van een gepensioneerde vriend van hem: Cranky. Cranky leert je hoe het spel werkt...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 58
 • 240412
  Skylanders: Giants, het vervolg op het succesvolle Skylanders: Spyro's Adventure is bevestigd. Men wist al dat dit spel zou uitkomen, maar nog niet op welke platformen. Nu is er bekend dat het spel op zowel de Wii als 3DS zal verschijnen.

  Skylanders: Giants ligt in de herfst in de winkelrekken.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 56
 • 240412
  Er zijn twee nieuwe afbeeldingen en een trailer vrijgegeven. Beide kaarten stellen de regio Unova voor, maar op de andere is er een grotere hoeveelheid ijs te zien.
  Ook is er een nieuwe trailer.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 87
 • 200412
  Er is een nieuwe systeemupdate aangekondigd voor de 3DS. In Amerika vindt deze op 25 april plaats. Op een Europese datum wordt het nog wachten tot vanmiddag, tijdens de Nintendo Direct.

  Enkele functies:

  -Folders om games in te plaatsen (in iedere folder kunnen ongeveer 60 apps/games, en de naam zelf kiezen)
  -Games kunnen gepatcht worden. De patch-data kun je downloaden in de eShop. De eerste gepatchte games worden Mario Kart 7 (verschijnt in mei), New Love Plus en Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. In Mario Kart 7 worden via deze patches ook enkele shortcuts opgelost,...

  van arnedebouvere - Commentaren: 5 - Bekeken: 100
 • 200412
  UNF-UPDATE: Hij verschijnt in Europa ergens in augustus.

  Tijdens de Japanse Nintendo Direct heeft men New Super Mario Bros 2 aangekondigd, het vervolg van het eerste deel op de DS. De game verschijnt in augustus in Amerika en in Japan. Momenteel is er nog niks bekend over een Europese release, maar daar horen we vast meer over op de Nintendo Direct die deze namiddag van start gaat.

  Hier is alvast een filmpje, en een aantal screenshots!


  van arnedebouvere - Commentaren: 6 - Bekeken: 87
 • 210412
  De NintendoDirect in afgelopen. Heb je het gemist, dan plaatsen we hier nog eens alle belangrijke dingen die gezegd werden tijdens de NintendoDirect!

  De NintendoDirect begon over Mario Tennis Open. Dit spel zal op 25 mei in de winkelrekken liggen. Je kunt zowel lokaal (ook via Download Play) als online tegen elkaar spelen, met 16 verschillende personages spelen uit het hele Mario-universum, en je Mii-personage editen zoals je dat zelf wilt. Over dat laatste: er zijn ongeveer 200 verschillende outfits en objecten te verzamelen in Mario Tennis Open! Dit...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 80
 • 200412
  Na de verjaardag van The Legend Of Zelda en Mario te vieren, is onze favoriete roze bal ook aan de beurt! Hij is namelijk 20 jaar geworden! Dat laat Nintendo zeker niet onopgemerkt voorbij gaan, dus daarom brengen ze een Wii-spel uit, met de meest bekende Kirby-games op! Over welke games dit gaat is nog niet bekend, evenmin als een releasedatum. Wel hebben we al een logo voor het spel.


  van arnedebouvere - Commentaren: 2 - Bekeken: 69
 • 200412
  De nieuwste Animal Crossing ligt eind dit jaar in Japan in de winkelrekken. Veel meer is er over deze game niet bekend, buiten een paar nieuwe screenshots. Hopelijk komt daar vanmiddag verandering in!
  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 68
 • 200412
  Mensen die naar dit spel uitkijken, hier zijn een aantal nieuwe beelden en een filmpje!


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 72
 • 180412
  De schrijver John L. Beiswenger wil Ubisoft aanklagen wegens een link tussen een van zijn boeken (Link genaamd) en het spel Assassins Creed III. In zijn boek worden de herinneringen van bepaalde voorvaders in die tijd raadgepleegd en herbeleeft, wat ongeveer gelijkaardig is aan Assassins Creed, waar Desmond Miles de herinneringen van zijn voorvaders herbeleeft.

  De schrijver eist een schadevergoeding van 1,05 miljoen dollar omdat ze zijn werk hebben "gekopieerd". Dit kan al snel oplopen tot 5,25 miljoen dollar als de rechter hem gelijk heeft. John L. Beiswenger eist ook dat er geen Assassins...

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 65
 • 180412
  Eerder zei Miyamoto al dat hij zich momenteel vooral bezig hield met de nieuwe Pikmin op de Wii U. Deze zal op de E3 in juni voorgesteld worden. Miyamoto denkt dat mensen die al eerder Pikmin al hebben gespeeld, veel plezier zullen beleven aan dit nieuwe spel.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 59
 • 180412
  De nieuwe Mario game voor de Wii U zou gebaseerd zijn op New Super Mario Bros Mii, een Wii U-demo die vorig jaar getoond werd.

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 60
 • 160412
  Vorige week was Miyamoto in Parijs, in het Louvre. Naast deze uitstap gaf Miyamoto enkele interviews. De Spaanse krant El Mundo laat ons een paar interessante nieuwtjes melden.

  Miyamoto verklapte dat op de E3 in Los Angeles, er een gloednieuwe Super Mario-titel voor de Wii U zou voorgesteld worden. Wat deze zal inhouden weet men nog niet. Wachten op de E3 dus!

  van arnedebouvere - Commentaren: 2 - Bekeken: 64
 • 140412
   
  Er is een nieuwe trailer!
  De titel zegt het al: er is een nieuwe trailer.


  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 63
 • 130412
  Nintendo heeft de laatste tijd al een aantal RPG's uitgebracht, met name Xenoblade Chronicles en The Last Story. Sinds gisteren komt daar Pandora's Tower bij. Club Nintendo Leden krijgen een doosje met drie goudkleurige munten, indien ze alle drie de games hebben geregistreerd.

  De voorraad is beperkt, dus wees op tijd!

  van arnedebouvere - Commentaren: 0 - Bekeken: 66
 • 120412
   
  Er is een nieuwe trailer!
  Dragon Quest Monster 3D is een remake van een Gameboy Color-titel van de Dragon Quest-reeks. Het spel kun je vergelijken met Pokémon, waar je ook monsters tegen monsters laat vechten.

  Er is nog niks over een Europese release bekend, maar hopelijk komt die er. Het originele spel is nooit in Europa verschenen, maar laat ons hopen dat het met deze remake anders zit!


  van arnedebouvere - Commentaren: 1 - Bekeken: 82
 • 120412
  Shigeru Miyamoto, bedenker van The Legend Of Zelda-reeks, was onlangs in Parijs, in het Louvre. De gamepers voerde een kort gesprek met hem.

  Een belangrijk onderwerp waarover de gamepers met Miyamoto discussieerde, was een remake of vervolg op The Legend Of Zelda: A Link to The Past. In een eerder interview met Miyamoto had hij al verteld dat hij een remake wilde maken van dit spel op de 3DS. Na dit interview zei Miyamoto dat hij ook wel geïnteresseerd was om A Link To The Past als beginpunt te gebruiken voor een nieuw spel.

  Shigeru Miyamoto heeft zelf jammer genoeg weinig...

  van arnedebouvere - Commentaren: 6 - Bekeken: 80
 

Gebruikers op dit forum: Geen
Moderator

Moderators

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum

Legenda
 • Nieuwe berichten Nieuwe berichten
 • Nieuwe berichten [ Populair ] Nieuwe berichten [ Populair ]
 • Nieuwe berichten [ Gesloten ] Nieuwe berichten [ Gesloten ]
 • Geen nieuwe berichten Geen nieuwe berichten
 • Geen nieuwe berichten [ Populair ] Geen nieuwe berichten [ Populair ]
 • Geen nieuwe berichten [ Gesloten ] Geen nieuwe berichten [ Gesloten ]
 • Mededeling Mededeling
 • Sticky Sticky
 • Globale mededeling Globale mededeling